Gott nytt (riksstämmo)år!

Med förhoppning om att 2013 har varit ett bra år för er alla, blickar vi nu fram mot 2014. Ett valår (EU-val i maj och riksdag/kommun/landsting i september), ett kulturhuvudstadsår för Umeå, men framför allt ett riksstämmoår för Umeå Bilkår 🙂

Aula Nordicas fasad 2 januari 2014

Aula Nordicas fasad 2 januari 2014

Om 261 dagar ses vi här på Aula Nordica i Universumhuset på Universitetsområdet (Umeå Campus).

Innan dess ska vi dock hinna med en hel del. Så klart förberedelser inför stämman, men också ett årsmöte där vi firar att Umeå Bilkår funnits som förening i 70 år, vi ska delta i ett stort firande av Nationaldagen tillsammans med Hemvärnet samt framför allt rekrytera och utbilda nya förare till våra uppdragsgivare.

20-21 september 2014 bjuder Umeå Bilkår in till Bilkårens riksstämma i Umeå.

This entry was posted in Bilkåren, Riksstämma2014. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *