Riksstämman: hitta i Umeå

På vår bokningssida till Bilkårens riksstämma finns en rubrik ”Resa & Ankomst” som jag vill tipsa om. Där finns länkar till aktuella resebolag samt till en karta i pdf-format. Kartan är på två sidor. Dels en centrum-karta och dels en översiktskarta där universitetsområdet finns med. Flygplatsen är dock utanför bild på den kartan så jag klipper in en karta från hitta.se här så att ni får en överblick över staden:oversiktskarta Här är ett utklipp ur centrumkartan, med de hotell som man kan boka via vår bokningssida inringade:

visitumea_centrum (Klicka på bilderna för att få se dem större)

This entry was posted in Bilkåren, Riksstämma2014. Bookmark the permalink.

One Response to Riksstämman: hitta i Umeå

  1. Mia says:

    Det är en bit emellan hotellen i centrum och Aula Nordica på universitetsområdet där stämman kommer hållas. Det är promenadavstånd men vi i Umeå bilkår kommer att anordna transport till och från stämman. Jag tror vi har varit otydliga med den detaljen i vår inbjudan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *