Årsmöte genomfört

I lördags var det årsmöte för Umeå Bilkår, denna gång i Skellefteå.

Förra ordföranden Gunne-Gerd valdes till mötesordförande och tog oss genom mötet tryggt och säkert. Nu när Mia och Kim valt att ta en paus från styrelsearbetet, valdes istället Stephan och Mikael att tillsammans med Kattis, Jon och mig ingå i styrelsen. Vem som gör vad bestämmer vi när vi ses för konstituerande styrelsemöte på måndag.

Vi får fler och fler medlemmar i Skellefteåområdet och årsmötet beslöt att bilda en arbetsgrupp i Skellefteå i syfte att kunna dra igång fler lokala aktiviteter i Skellefteå-området, både för blivande och befintliga medlemmar. Ett litet steg på vägen mot att förhoppningsvis i framtiden kunna bilda en ny kår i området.

/Josefine.

 

This entry was posted in Bilkåren. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *